Marketing expert op locatie inzetten

Je bent hier:
Geschatte leestijd: 2 minuten

Een (online) marketing expert op locatie inzetten?

Vanwege de toenemende vraag vanuit ons bestaande klantenbestand en de markt, hebben wij enkele maanden geleden een nieuwe dienstverlening geïntroduceerd: In-house marketeer. Hiermee kan er wekelijks een dag, of meerdere dagen, een marketing expert van ROI verhogen bij jou op locatie werken.

Hiermee geven wij vanaf heden ieder bedrijf de mogelijkheid een (online) marketing expert van ROI verhogen op locatie in te zetten. Of je nu wel of geen bestaande klant bent, dat maakt niet uit. Een eigen (online) marketing expert, welke minimaal 1 dag in de week op je kantoor aan de slag gaat met het versterken van jouw merk en onderneming. Klinkt goed he?

Het onderscheidend vermogen zit hem in het gegeven dat onze (online) marketing experts allround inzetbaar zijn en dus gespecialiseerd zijn in al onze ‘versterkers’: Creatives, Websolutions en Online. Hierdoor kan de online marketing expert flexibel worden ingezet op verschillende bedrijfsprocessen. Wij hebben een speciaal introductie aanbod gelanceerd, om nader kennis te maken met deze dienstverlening.

Nieuwsgierig geworden? Je leest er meer over op: www.marketeeroplocatie.nl

Hoe werkt dat precies, een marketeer op locatie?

Eerst verdiepen wij ons in jullie bedrijf, de huidige positie in de markt, de kernactiviteiten, jullie doelgroep en jullie concullega’s. Middels een interview op locatie bepalen we samen de focus/strategie en de primaire en secundaire doelen. Wij adviseren hierin direct welke versterkers, luidsprekers en kanalen ingezet dienen te worden om de doelen te bereiken. Afhankelijk van de wensen wordt de marketing expert van ROI verhogen ingezet op de beschikbare versterkers: Creatives, Websolutions en Online.

Uit het interview ontstaan vaak nog meer kansen, weten wij uit ervaring. Deze benutten wij graag tezamen en in goed overleg om je merk nog verder te versterken. De marketeer wordt echt een zichtbare en tastbare versterker op je team en onderneming!

Enkele voordelen:

  • Op locatie werken versterkt de onderlinge betrokkenheid en communicatie;
  • Transparant: met een (online) marketeer op locatie is marketing absoluut geen grijs gebied;
  • Goedkoper dan een marketing medewerker in loondienst;
  • Effectieve scholing, vergroot de marketing kennis van je personeel;
  • Continue optimalisaties en versterking van je merk.

Werkzaamheden:

Een selectie van de in te zetten werkzaamheden, per specialisme;

Creatives – ontwerpen en realiseren van drukwerk, creatie visuals voor off- en online gebruik en andere grafische versterking;
Websolutions – Website onderhoud, website updates, webshop updates, realisatie van lead generators en meer;
Online – Social media, vindbaarheid in Google, adverteren binnen zoekmachines, social media en YouTube, webanalytics, Google Shopping en andere online optimalisaties ter versterking van je merk.

Ook een (online) marketeer op locatie inzetten? Neem contact met ons op; +31(0)76 88 95 021 of bezoek www.marketeeroplocatie.nl

Is dit artikel op enige manier nuttig geweest?
Dislike 0
Bekeken 28