ROI verhogen bezocht The Inbounder Global 2018 (Madrid)

Je bent hier:
Geschatte leestijd: 1 minuten

ROIverhogen naar Madrid

Op 25 en 26 april 2018 vond in Palacio Municipal de Congresos de Madrid “The Inbounder Global 2018” digital marketing conference plaats. Waarom was Igor Goossens vanuit full service marketingbureau uit Breda aanwezig in Madrid? Wat houdt dit digital marketing event in en wat is er deze twee lange dagen allemaal de revue gepasseerd?
Igor zal hieronder een korte samenvatting geven. Daarnaast zal ROI verhogen de komende periode sommige handige opgedane tips/trends of vernieuwende marketingkansen met jullie delen.

Waarom The Inbounder digital marketing conference?

Het bijwonen van (digital) marketing events is uiteraard sowieso altijd nuttig en leerzaam. Dit 2-daagse marketing event heeft met 28 global speakers/experts een heel breed raakvlak. Vrijwel alle marketing facetten en trends zijn aangeraakt en hiermee is het voor eigenlijk iedere marketeer interessant. En ja eerlijk is eerlijk, Madrid is natuurlijk een geweldige stad om te mogen bezoeken;-).

The Inbounder tijdschema 2018

ROI marketing tips omtrent: mobile

Google gaat met “eigen producten” een steeds groter aandeel innemen binnen Mobile Search. Naast dit gegeven gaat het percentage “zero clicks” SEO search op mobile search gigantisch stijgen. Kortom in de eerste view wordt het volledige mobiele scherm gevuld met allerlei informatie/antwoorden, zonder dat er een “doorklik” mogelijkheid is naar een website via een SERP. Deze ruimte wordt veelal opgevuld door:
– Google Maps
– YouTube Videos
– Google images/carousels
– Google Shopping
– Google Mijn Bedrijf
– Google Posts
Dit is een belangrijke ontwikkeling om goed te monitoren, zeker gezien de ontwikkeling: Mobile First Indexing. Zorg dus dat je voor jouw bedrijf alle relevante Google producten optimaal inricht.

Is dit artikel op enige manier nuttig geweest?
Dislike 0
Bekeken 87